Dżem Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Orientuje się ktoś jakie ciśnienie daje pompa paliwa na otwartym i zamkniętym obwodzie paliwa w N16 1.5 90KM benzyna przed FL? A no i jak to jest z tym filtrem wew. zbiornika tzn. czy się go okresowo wymienia i co jaki czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Zainstalowałem wczoraj Work-shopa - mogę sprawdzić, ale musisz podaj datę produkcji. Miesiąc i Rok bo nie wiem kiedy był FL. Jeśli to zrobisz przed 17:30 - masz na jutro ok. 11:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danstan Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Orientuje się ktoś jakie ciśnienie daje pompa paliwa na otwartym i zamkniętym obwodzie paliwa w N16 1.5 90KM benzyna przed FL? Witam Poczytaj tutaj : http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=33514 A no i jak to jest z tym filtrem wew. zbiornika tzn. czy się go okresowo wymienia i co jaki czas? Z tego co mnie jest wiadome jest on zintegrowany z elektryczną pompą paliwową w zbiorniku i nie podlega wymianie, no chyba, że z pompą. To tyle. Pozdrawiam :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.