Gość sirrah Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Witam Może ktoś wie w którym miejscu jest imobilaizer w Primerce P10 [ Dodano: Wto 25 Wrz, 2007 10:26 ] sirrah, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Ostatnio u kolegi w angielskiej P10 widzialem alarm Nissana gdzies po srodku deski albo nad kierownica. Nie powiem dokladnie bo juz byla porozbierana. Ogolnie immo siedzi w kompie samochodu, a czytnik kluczyka dookola stacyjki ma cewke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ggago Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 OGóLNIE IMOBILAJZER SIEDZI W KOMPIE AUTA I JEST TO ZA śRODKOWYM PANELEM U DOłU czyli inaczej mówiąc po prawej stronie twojej prawej nogi naciskając pedał gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Largo Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Witam Prosze o wyrozumialosc jestem zielony w temacie. Wepchne sie w temat... Mam pytanko, mianowicie chodzi mi o IMOBILAJZER. Mam Nissana almere 1.4 GX 1998 Mam IMOBILAJZER co musze dokupic aby byl w aucie Centralny Zamek. I czy montaz dokupionego sprzetu jest prosta czy lepiej zrobic to w serwisie. prosze o podanie krok po kroku. Dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.