Gość nixon Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Mam w Micrze jakieś stare papierowe głośniki o średnicy 10 cm, montowane w bocznych drzwiach chyba fabrycznie, bo na nitach. Chciałbym zainstalować jakieś bardziej współczesne o średnicy najlepiej 13 cm. I tutaj pojawia się problem. Ponieważ w drzwiach nie ma otworów montażowych wypadałoby użyć płyty MBF i w niej zamontować głośniki. Niestety w ogóle sie na tym nie znam i raczej sam sobie nie poradzę. Zna ktoś z Was jakiś zakład w Szczecinie, gdzie za niewielką opłatą zainstalują mi te głośniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Na 100% wejdą głośniki 13 cm , ja bez problemu takie zamontowałem i dodam, że wszystko było zakładane od początku, ponieważ moja micra nie miała instalacji pod radio... A co do porady dotyczącej zakładu zapytaj się w dziale "Warsztaty - gdzie naprawiać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nixon Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Jak montowałeś głośniki? Używałeś płyty mbf, czy od razu przykręcałeś je do drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Do autka wleciał identyczny zestaw, co ten podany w linku poniżej -> http://www.allegro.pl/item244638605_sklep_...rsja_vpro_.html Głośniki do drzwi zamontowałem oczywiście bezpośrednio...nie obawiaj się wejdą bez problemu w te standardowe otwory w drzwiach ... wiadomo, pozostaje tylko nawiercić nowe otwory na wkręty i montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 z dystansami i 16stki wejda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nixon Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Ok. Kupie dzisiaj 13 i jutro zamontuje. Mam nadzieje, że bez problemow sie zmieszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Łooo boże buszmeny z dala od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Łooo boże buszmeny z dala od nich hehe...audiofilem to ja nie jestem i taki sprzęt w zupełności mi wystarcza , a niektóre osoby słyszały na zlotach, że to całkiem nieźle gra u mnie w autku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 ja u siebie mam głośniki tej firmy i nie narzekam, powiem wiecej jestem zadowolony i to bardzo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stanleyc600 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Ja mam wyciete w drzwiach na 16 z magnata. przykrecilem glosnik przez tapicerke do blachy podklejajac cale drzwi mata wygluszajaca.na to tapicerke i mam super dzwiek. na prawde warto rozwiercic.. meczylme sie z tym przez caly dzien ale warto... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 a ja własnie wsadziłęm w dzrzwi do mojego micrusa głośniki 16 pioneery. minimalne powiększony otwór i udało mi się je schować nawet pod tapicerką bez zakłądania maskownic na tapicerkę i bez dystansów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 a ja własnie wsadziłęm w dzrzwi do mojego micrusa głośniki 16 pioneery. minimalne powiększony otwór i udało mi się je schować nawet pod tapicerką bez zakłądania maskownic na tapicerkę i bez dystansów. geniula poka poka fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 się przestraszycie jak zobaczycie ale juto je wstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nixon Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Zamontowałem 13-stki. Pasują idealnie. Dzięki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Zamontowałem 13-stki. Pasują idealnie. Dzięki za rady. A w końcu jakiej firmy głośniczki zamontowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nixon Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Zamontowałem: http://www.euro.com.pl/glosniki-samochodow...-xs-f1325.bhtml Nie zależy mi na ekstra brzmieniu. Chcę po prostu słyszeć radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi