Gość logis Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 zastosowalem ten super środek do swojej klimy i narobilem sobie problemów.Srodek dzialal przez tydzień ale co gorsza , częsc tego plynu-piany dostala się z nawiewu na plastik o nazwie ABS z krórego zrobiono w Almie sterowanie nawiewami.Po 4 dniach od aplikacji tego świństwa skończylo się sterowanie ogrzewaniem i nawiewami. Nie wiem co dokladnie się stalo ale tam gdzie ten plyn dostal sie na te plastiki wyglądaly jak po wybychu bomby,rozwarstwily sie i rozlecialy na drobne kawalki. :?: [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 no bo plakiem to sie czyski klime w maluchu i to nie zawsze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ja raz użyłem tego cuda do nawiewów i muszę powiedzieć że nic się nie stało. Niestety też nie polecam produktów Plak-a bo zapach drażniący i efekt kiepski i krótkotrwały :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 a ja plakiem czyszczę plastiki jako tako to wygląda a co polecicie do plastików (czyt. kokpitów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bazant Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Środki szanujących się i uznanych producentów, np. Turtle Wax czy Sonax. Osobiście preferuję Turtle Wax. Do nabycia np. w Castoramie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logis Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 też polecam sonax ale także środki shell-a.Dobrze czyszczą plastiki a nie przykrywają brudu warstwą oleju silikonowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grochu Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Ja używałem środków firmowanych przez Mercedesa, i było naprawde dobrze. Ostatnio zakupiłem czyścik do plastików firmy K2. Badziewie. Wszystko tłuste i kokpit widze w przedniej szybie:/ Dodatkowo potrafi zostawić białe ślady, które ciężko zmyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.