Gość BATATY10 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Zabezpieczenie: Pierscien skrajnie A - Liczba zębów czopa - 23 B - Liczba zębów w wenętrzym elemencie - 22 Uszczelniacz - 48 Średnica maks. - 80,8 Liczba zębów ABS - 42 POSIADAM K11 1.3 95r Z ABSem CZY TE PARAMETRY SA PRAWIDŁOWE...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Zabezpieczenie: Pierscien skrajnie A - Liczba zębów czopa - 23 B - Liczba zębów w wenętrzym elemencie - 22 Uszczelniacz - 48 Średnica maks. - 80,8 Liczba zębów ABS - 42 POSIADAM K11 1.3 95r Z ABSem CZY TE PARAMETRY SA PRAWIDŁOWE...?? Dokładnie wszystko się zgadza.Miałem ten przegub wystawiony na Allegro za 165zł kompletny. Zobacz-> http://www.allegro.pl/item242828316_przegu...abs_zobacz.html Jak chcesz to pisz na PW Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BATATY10 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 WIELKIE DZIEKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martinez Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 "miałem"?????? i jak sie spisywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcior Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 ja ostatnio zmienialem przeguby KUPILEM JAKIES ZA 139 ZLOTY...I dzialaja ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Ja w piątek wymieniłem oba stare na GKN dawne Lobro. Produkt bardzo drogi, ale jeden z najlepszych na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Witam! Potrzebuję przegub do Micry z silnikiem 1,4 (1348 cm3). Ciężko takie coś znaleźć a jak jest to jest z ABS a ja mam bez. Czy przegub z Micry 1,3 (1275 cm3) będzie pasował do tego samochodu? Jakie są dokładne dane tego przegubu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.