Gość Misiek_nx Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witam ,mam delikatny luz na kierownicy ktory mnie irytuje, do wymiany mam jakis krzyzak czegos tam :zly2: pytanie czy ten krzyzak mozna kupic i wymienic osobno czy on jest w calosci z przegubem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witam ,mam delikatny luz na kierownicy ktory mnie irytuje, do wymiany mam jakis krzyzak czegos tam :zly2: pytanie czy ten krzyzak mozna kupic i wymienic osobno czy on jest w calosci z przegubem?? zapewne chodzi Ci o krzyżak na kolumnie kierowniczej ,mozna go wymieniać osobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 bonzo, dzieki to dobra informacja dla mojego portfela :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.