guyo Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Mam pytanie odnośnie lampek kontrolnych na tablicy wskaźników: na moim wyświetlaczu nie ma lampki kontrolnej świateł drogowych. Odkręcałem całą tablicę i znalazłem kilka wolnych gniazd na żaróweczki, niestety nie mam pojęcia gdzie jest kontrolka od świateł drogowych ponieważ opisy są tylko w języku kraju " kwitnącej wiśni", proszę o jakiś schemat ewentualnie " DOBRA RADE" POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gotrek Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 sprawdzałeś w instrukcji WKL? Jest na forum skan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 centralnie na srodku pomiedzy kierunkowskazami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.