Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] Wniosek do Moderatora

Gość rskorup1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM WSZYSTKICH KOLEGóW.

Proszę o pomoc i wsparcie oraz głosy w dyskusji skierowane do moderatora.

Proponuję aby w dziale Almera stworzyć dodatkowy podział na oddzielne podgrupy tematów dotyczących modeli Almery N15 i N16. Myślę, ze w ten sposób będzie Nam użytkownikom :D łatwiej znaleść i przeczytać opinie i porady kolegów dotyczące wybranego modelu Almery.

Z całym szacunkiem dla innych, jednak cała strona jest zapchana poradami np. do N15 a ja posiadam 16. Wprowadzając dodatkowy podział lub filtr?? łatwiej nam będzie poruszać się po stronie i znajdywać ciekawe tematy.

Pozdrawiam wszystkich Almerowiczów i proszę o Wasze opinie....lub rade bo może można zastosować jakiś filtr lub wyszukiwanie dla wybranego modelu.

rskorup1 :)

Gość johny_fellow
Proponuję aby w dziale Almera stworzyć dodatkowy podział na oddzielne podgrupy tematów dotyczących modeli Almery N15 i N16.

Podziałów w działach tematycznych nie będzie.

Myślę, ze w ten sposób będzie Nam użytkownikom łatwiej znaleść i przeczytać opinie i porady kolegów dotyczące wybranego modelu Almery.

Z całym szacunkiem dla innych, jednak cała strona jest zapchana poradami np. do N15 a ja posiadam 16. Wprowadzając dodatkowy podział lub filtr?? łatwiej nam będzie poruszać się po stronie i znajdywać ciekawe tematy.

Przecież po to zostały stworzone "tagi" z modelem danego NISSANa i problem jest już rozwiązany.

po pierwsze

Zawsze można wrzucuć filtr przez wyszukiwarkę i po kłopocie,

a dwa to to ze przewaznie w temacie lub opisie tematu podawany jest symbol auta

Proponuje zamknąć temat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...