Gość jacek_fm Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Witam! mam fabryczny autoalarm w mojej k11 z 98r po liftingu, od poprzedniego właściciela dostałem pilota prostokątny z trzema przyciskami - duży (I) i 2 mniejsze (II i III) raz wcisnąłem mniejszy przycisk II a potem duży I i alarm odblokował się mrugając jedynie światłami (co mi najbardziej odpowiada). czy ktoś wie może jak używać tych przycisków? boję się nacisnąć III pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Juby Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Z opisu wynika że posiadasz prawdopodobnie alalrm Pythona wejdź na www.juby.jpg.pl tam jest zdjęcie pilota jeśli to taki sam to najprawdopodobniej alarm masz ten sam kolego wiec w tej samej galerii znajdziesz skany instrukcji obsługi tegoż własnie alarmu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek_Almera Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Pewnie masz ST800, tutaj: znajdziesz instrukcję obsługi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacek_fm Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 super. dzięki za pomoc to ST800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.