Gość ukaszek Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Wiec tak - w mojej Micrze mam z tylu (z przodu zrezta tez ) amorki z Golfa 1 i chcialem w zwiazku z tym zapytac czy z Golfa 2 beda pasowac sprezynki do tylu??? Czy zamawiac z 1??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 :zdziw: o kurde o czymś takim jeszcze nie słyszałem :zdziw: podejrzewam że amorki są twardsze niż oryginały nissana ale co do sprężyna to wątpię że w ogóle będą pasować :/ auto pewnie będzie kupę sztywniejsze o ile w ogóle beton się nie zrobi :/ no ale sie nie dowiesz jak nie spróbujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ukaszek Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 No tylko ze caly czas jezdze na amorkach i sprezynkach z Golfa 1 i wszystko bylo ok... tylko sprezyny sie zdeka wyrobily i z tylu nieco za duzo siadl... wiec musze zmienic sprezynki... myslalem nad zmiana w ogole amorkow na oryginalne z Micry ale to koszty a narazie funduszy brak... wiec srodki dorazne... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 :zdziw: o kurde o czymś takim jeszcze nie słyszałem :zdziw: Ja wszystko mogę zrozumieć (brak funduszy) no ale o takim czymś również nie słyszałem......Człowiek uczy się całe życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ukaszek Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Tzn ja autko kupilem od goscia (mechanika zreszta...) ktory wladowal w ten samochod z polowe czesci z Golfa 1 i 2 :-) A funduszy nie mam aktualnie... i tak narazie zastosowalem max. srode zastepczy - gumy na sprezyny... wiem wiem to nie najlepszy pomysl ale i tak sprezyny sa do wymiany wiec jeszcze troche na tych pojezdze a potem sie bede zastanawial... :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.