Gość sebapol Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Pod gaznikiem jest jakas gumowa rurka , z jednej strony jest do czegos przymocowana a druga koncowka nie. Ta rurka jest zasysane powietrze. Wie moze ktos gdzie ona powinna byc wsadzona lub cos inneg? ponizej zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 byc moze to przewietrzanie skrzyni biegow i sprzegla nie jestem pewny tez mam taka w N 14 wychodzi od polosi ale jak nic z niej nie leci to wszystko wporzo :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 to jest jedna z rurek podlaczonych do podcisnienia pod gaznikiem, ta akurat nie wiem do czego powinna byc, zobacz czy pod obudowa filtra nie ma wolnego króćca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marko13 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 jeśli jest zasysane powietrze to jest jakaś rurka pocisnieniowa i prawdopodobnie powinna być podlączona do dolnej pokrywa filtra powietrza tam powinno znajdować się dla niej miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebapol Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 no tak, zle sie wyrazilem z tym gaznikiem.... thx Bombel, zostawiam wiec te rurke jak jest . Mam jeszcze pytanie do Bombla: chcialbym wymienic podswietlenie zegarow jak u Ciebie, boje sie jednak ze jak wyjme je to zeby po wsadzeniu mi wszystko działało, mam na mysli obrotomierz i predkosciomierz, moglbys mi cos o tym napisac? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derebere Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 podejzewam ze to jest tez jak u mnie z tego co apmietam to masz trzy wieksze prostokatne kostki ktore bez problemu wypinasz. nie wsadzisz ich odwrotnie bo sa tam żłoby i zostanie ci linka od predkosciomierza oprocz tego oslona zegarow. a co do zarowek to musisz poszukac. ja np mam 4 diodowe wsadzone. pzdr ale chyba lekko OT zalecialo.. [ Dodano: Nie 07 Paź, 2007 14:39 ] ps. poszukaj dobrze na forum bo ten temat byl duuuuuzo razy maglowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.