Gość Jares Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Bardzo bym prosił o pomoc w znalezieniu klaksonu do Nissana Sereny 1.6 . Długo szukałem i nic nie znalazłem. Za wszelką pomoc i namiary wielkie dzięx. :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Powinien być przed chłodnicą. Trza zdjąć atrapkę, tę ze znaczkiem NISSAN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam13 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 podnieś maske między atrapą a chłodnicą widać zgóry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Jares, chyba chce kupić Jares, zobacz w mięsnym ostatnio widziałem :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 jak znalesc w aucie to przed chlodnica jest w sumie sa bo to takie 2 dupstwa o ile pamietam:> dobrze ;f jak kupic to mozesz kupic obojetnie co byle glosne piskliwe i slyszalne norauto czy jakikolwiek inny sklep z tajlami powien je miec... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.