chemmist Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Witajcie! Silnik 1.8, w okolicach 3tys obr pojawia się trzeszczenie w przednim prawym głośniku, trochę jest to irytujące, ktoś sie spotkał z takim problemem? Co z tym zrobić? Radio jest fabryzne, głośniki też, nic nie było zmieniane. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość madziarski Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Witam. Mam podobnie i tez z prawej strony ale myslałam, ze sie lekko wysłuzył i pora wymienic na nowy. W sumie nie zastanawiałam sie dlaczego tylko prawy głosnik tak strasznie trzeszczy przy głosniejszej muzyce... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemmist Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Witam.Mam podobnie i tez z prawej strony ale myslałam, ze sie lekko wysłuzył i pora wymienic na nowy. W sumie nie zastanawiałam sie dlaczego tylko prawy głosnik tak strasznie trzeszczy przy głosniejszej muzyce... :/ a ja już doszedłem, nawet sam się z siebie śmiałem okazało się ze przy ok 3tys obr wpada w wibracje ten kapselek na gałce zmiany biegów i brzęczy :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość madziarski Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witam.Mam podobnie i tez z prawej strony ale myslałam, ze sie lekko wysłuzył i pora wymienic na nowy. W sumie nie zastanawiałam sie dlaczego tylko prawy głosnik tak strasznie trzeszczy przy głosniejszej muzyce... :/ a ja już doszedłem, nawet sam się z siebie śmiałem okazało się ze przy ok 3tys obr wpada w wibracje ten kapselek na gałce zmiany biegów i brzęczy :one: A u mnie brzeczy dalej No cóż chyba pora wymienic na nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.