Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P11/WP11] Półośki - czy znacie parametry

Gość skulim

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ostatnio stałem się posiadaczem pękniętej prawej półośki w moim nissanie (Primera 2.0 GT '97). Czy może ktoś zna parametry półośki prawej i lewej w tym samochodzie. Chciałbym zamówić w motomaxie ale oni chcieli by właśnie ich parametry. Pomyślałem że może ktoś z Was takowe parametry posiada i nie musiałbym włazić pod samochód.

Kontaktowałem się z kilkoma serwisami Nissana w Warszawie ale oni jakoś nie chcą mi podać tych parametrów. (jeden podał mi numery oryginałów nr.org. 3920471j25 3920570j25 ale nie wiem co z tym zrobić)

pozdrawiam

skulim

Witaj w sulejówku jest warsztat z póloskami jak mi pekla w P10GT mial od reki nowa za 230 i okazalo sie ze u mnie siedezi pólos z P11 czyli 32 zeby po kazdej stronie jak chcesz moge jutro podjechac zapytac sie czy ma i dam ci namiary na niego

pozdr

półośki bardzo śliski temat, bo było kilka rodzajów i jakoś tak z tego co obserwuje się na forum to bardzo duża przypadkowość w ich występowaniu jest tak więc najlepiej jednak jest wyjąć ją, pomierzyć i policzyć zęby po obu stronach, ja niedawno też miałem pękniętą prawą, ale wyjąłem i wymieniłem od razu obie żeby oszczędzić sobie niespodzianek. Zamówiłem przez allegro, za 355 zł obi razem z kurierem wyszły i zamówione w sobotę wieczorem we wtorek rano były już u mnie.

Witaj w sulejówku jest warsztat z póloskami jak mi pekla w P10GT mial od reki nowa za 230 i okazalo sie ze u mnie siedezi pólos z P11 czyli 32 zeby po kazdej stronie jak chcesz moge jutro podjechac zapytac sie czy ma i dam ci namiary na niego

pozdr

Byłbym wdzięczny za namiar na ten warsztat

bylem dzis i sie pytalem powiedzial ze ma prawa ale w gt sa obie takie same dlugosci wiec nie ma roznicy, z reszta tu masz tel i adres zadzwon i sie dowiedz 022 783 12 83 Sulejówek ul.dworcowa 21. Za sam walek do polosi chce 230 robocizna 70

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...