Gość skulim Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Witam Ostatnio stałem się posiadaczem pękniętej prawej półośki w moim nissanie (Primera 2.0 GT '97). Czy może ktoś zna parametry półośki prawej i lewej w tym samochodzie. Chciałbym zamówić w motomaxie ale oni chcieli by właśnie ich parametry. Pomyślałem że może ktoś z Was takowe parametry posiada i nie musiałbym włazić pod samochód. Kontaktowałem się z kilkoma serwisami Nissana w Warszawie ale oni jakoś nie chcą mi podać tych parametrów. (jeden podał mi numery oryginałów nr.org. 3920471j25 3920570j25 ale nie wiem co z tym zrobić) pozdrawiam skulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Witaj w sulejówku jest warsztat z póloskami jak mi pekla w P10GT mial od reki nowa za 230 i okazalo sie ze u mnie siedezi pólos z P11 czyli 32 zeby po kazdej stronie jak chcesz moge jutro podjechac zapytac sie czy ma i dam ci namiary na niego pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 półośki bardzo śliski temat, bo było kilka rodzajów i jakoś tak z tego co obserwuje się na forum to bardzo duża przypadkowość w ich występowaniu jest tak więc najlepiej jednak jest wyjąć ją, pomierzyć i policzyć zęby po obu stronach, ja niedawno też miałem pękniętą prawą, ale wyjąłem i wymieniłem od razu obie żeby oszczędzić sobie niespodzianek. Zamówiłem przez allegro, za 355 zł obi razem z kurierem wyszły i zamówione w sobotę wieczorem we wtorek rano były już u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 skulim, tu patrzyłeś http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...1c307da8#402652 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...t=p%F3%B3o%B6ke Masz do P10 ale może będzie coś o p10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skulim Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witaj w sulejówku jest warsztat z póloskami jak mi pekla w P10GT mial od reki nowa za 230 i okazalo sie ze u mnie siedezi pólos z P11 czyli 32 zeby po kazdej stronie jak chcesz moge jutro podjechac zapytac sie czy ma i dam ci namiary na niego pozdr Byłbym wdzięczny za namiar na ten warsztat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 bylem dzis i sie pytalem powiedzial ze ma prawa ale w gt sa obie takie same dlugosci wiec nie ma roznicy, z reszta tu masz tel i adres zadzwon i sie dowiedz 022 783 12 83 Sulejówek ul.dworcowa 21. Za sam walek do polosi chce 230 robocizna 70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.