Gość tool Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Dwie sprawy: 1) Mam pytanie odnośnie akumulatorów jakie macie w 2.2DI. Ja dziś kupiłem nowy - Centra Futura 07F, 75Ah, prąd rozruchu 760A (zima się zbliża) i jestem ciekaw jak się będzie sprawował. Ten co był był dotychczas w aucie to bateria o pojemności 100Ah i w zasadzie już się do niczego nie nadawał. A Wy jakie macie pojemności aku w 2.2 DI? Jakie akumulatory polecacie? 2) Czy po wyjęciu kluczyka panel z godziną i przebiegiem kilometrów też Wam się pali? Zastanawiam się ile to prądu bierze.. pozdrawiam, Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirenty Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Pewnie juz to czytałes, ale tak dla pewności: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=35638 Stan licznika i godzina wyswietla cały czas, ale sa to tak minimalne ilości, że zegarek na ręce bierze podobnę ilość prądu. Poza tym idąc tym tropem musiałbys odłączyć czujnik pilota, immobilizajler i "mrygającą" diode ;-) Pozdrawiam i szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tool Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Dziękuję za odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.