Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K10] jak ustawic zbieznosc kół

BaSsGrU

Rekomendowane odpowiedzi

Próbowałeś podpiłować otwory mocujące zwrotnicę??? U mnie tak zrobili i udało się odpowiednio ustawić zbieżność...

a to masz problem bo masz źle ustawioną zbieżność czy nie idzie jej ustawić? Byłem jakieś 2 tygodnie temu poprawić geometrie bo od kilku lat robią w mojej okolicy kanalizację no i Micrusem zdrowo trzęsie co spowodowało lekką rozbieżność kół. Nie było żadnego problemu z poprawą zbieżności jedynie się dowiedziałem że są leciutko źle ustawione kąty ale nie ma możliwości ich zmiany bo producent tego nie przewidział.

w poniedzialek jade na ustawienie zbieznosci ale boje sie ze powiedza ze caly zawias do wymiany :( a ciekawe jest to ze jak zakladam kola z drugiej micry to sciaga mi w druga strone . paranoja :P

[ Dodano: Wto 16 Paź, 2007 09:48 ]

zbieznoscu ustawiona okazalo sie ze niema luzów tylko ztylu mam do wymiany amory bo niema ich poprostu i samochodzik buja sie jak wsciekly :kosci: ustawilem tez zaplon i wytłukli mi z katalizatora katalit , ale niezauwazylem zeby inaczej chodzil :(: macie katalizator ?? jesli nie to jak go wywaliliscie ??

:one:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...