BaSsGrU Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 czy tylko ja mam problem z ustawieniem zbieznosci kól w k10 ?? :kosci: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Próbowałeś podpiłować otwory mocujące zwrotnicę??? U mnie tak zrobili i udało się odpowiednio ustawić zbieżność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 a to masz problem bo masz źle ustawioną zbieżność czy nie idzie jej ustawić? Byłem jakieś 2 tygodnie temu poprawić geometrie bo od kilku lat robią w mojej okolicy kanalizację no i Micrusem zdrowo trzęsie co spowodowało lekką rozbieżność kół. Nie było żadnego problemu z poprawą zbieżności jedynie się dowiedziałem że są leciutko źle ustawione kąty ale nie ma możliwości ich zmiany bo producent tego nie przewidział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSsGrU Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 w poniedzialek jade na ustawienie zbieznosci ale boje sie ze powiedza ze caly zawias do wymiany a ciekawe jest to ze jak zakladam kola z drugiej micry to sciaga mi w druga strone . paranoja [ Dodano: Wto 16 Paź, 2007 09:48 ] zbieznoscu ustawiona okazalo sie ze niema luzów tylko ztylu mam do wymiany amory bo niema ich poprostu i samochodzik buja sie jak wsciekly :kosci: ustawilem tez zaplon i wytłukli mi z katalizatora katalit , ale niezauwazylem zeby inaczej chodzil : macie katalizator ?? jesli nie to jak go wywaliliscie ?? :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.