Gość roberts34 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Panowie mam Almerę z 97 r 2,0D od pewnego czasu zaczeła się bardzo trząść .Dotyczy to zarówno całej karoserii jak i kierownicy .Pojechałem do mechanika stwierdził ,że trzeba wymienić poduszki więc tak też zrobiłem .Niestety zero efektu .Czy ktoś miał podobny problem i moze mi powiedzieć co może być przyczyną tak mocnych drgań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PiotrKe Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Twoj opis wskazuje, ze mam podobny problem. Trzesie przy uruchamianiu i gasnieciu silnika. Do tego przy uruchamianiu, pierwsze obroty silnika sa nierownie, jakby silnik sie "krztusil". Nierowne kilka pierwsze obroty zdarzaja sie raczej na zimnym silniku. Tez radzono mi wymiane poduszek silnika. Ile taka wymiana kosztuje? Dzieki za info. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roberts34 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Cała impreza kosztowała mnie 700 pln !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.