Gość B_E_R_E_K Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 witam chcialem w swojej primerce zmienic fotel na GT. do p10 ciezko jest dostac za normalne pieniadze takowy ale do p11 juz nie ma takich problemow:p bo jest tego wiecej. teraz pytanie czy pasuja szyny ? czy trzeba wszystko przerabiac:/ druga sprawa: jak wyglada zamiana fotela z angola tzn da sie jakos zamienic prawa na lewa ? (chodzi o pokretla itd) z jakich aut ewentualnie pasuja fotele do primy (bez przerobek mocowan itp...) nio i ostatnmie pytanko:P w jakich autkach sa najwygodniejsze fotele gt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Otaguj temat http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=33813 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=33740 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 noi jak pasują te fotele?? przerabiał ktoś ten temat ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B_E_R_E_K Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 nie wiem zostawilem temat w spokoju bo mialem wypadek i biala poszla na zlom. ale pozniej trafily mi sie 2 fotele od p10 wlasnie z wersji Gt. pojezdzilem troche na nich ale welur na nich byl niskiej jakosci (sypal sie taki meszek blee) wiec opchanlem kolesiowi do p11 wiec powinny pasowac. Ogolem zauwazylem ze w primerach p10 tych po lifcie welur jest bardzo niskiej jakosci i w GT rowniez zostawial wiele do zyczenia. Ja w zolta primere wsadzilem fotele i cala tapicerke z bialej primerki z przebiegiem 500 000tys i wyglada o niebo lepiej niz ta co byla w oryginale z przebiegiem 200 000tys Welur jest grubszy i milszy w dotyku oraz ma dluzszy wlos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.