Gość johny_fellow Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 chyba ze ktos tu zna rozmiar. No ba 4mm średnicy wewnętrznej Ja kupiłem węzyki Gate'sa. Są podwójne i wzmacniane także chyba wytrzymają już do śmierci mojego wozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 odpalania c.d. znowu pchanie auta spod CPN'a... gaźnik chyba mi pada, jak sie nie dogrzeje auto i je zgasze na chwile, np jak tankuje po wyjechaniu z domu rano to juz nie odpale bez pchania... Jak sie zagrzeje raz to juz potem pali jak szalona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 odpalania c.d. znowu pchanie auta spod CPN'a... gaźnik chyba mi pada, jak sie nie dogrzeje auto i je zgasze na chwile, np jak tankuje po wyjechaniu z domu rano to juz nie odpale bez pchania... Jak sie zagrzeje raz to juz potem pali jak szalona... widac lubi jak pchasz go :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 EnDrIu WAWA, widac jestem w tym dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi