Gość aniabridget Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Witam, czy moze ktos z Was mial przypadek ze podczas jazdy np. almera 1.5 uslyszal niepokojacy potrojny dosyc glosny sygnal dzwiekowy cos jak sygnal syreny, zdarzylo sie mi to dzis 5 razy na trasie okolo 400 km, nie palila sie zadna kontrolka i nie bardzo wiem o co chodzi i co dalej powinnam zrobic, prosze o jakies wskazowki i rady, z gory wielkie dzieki,pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratino Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 ...może jechałas obok straży pożarnej i chłopaki chcięli Cię poderwać tak na serio, to nie wiem, mnie nigdy to się nie zdarzyło, może czujnik alarmu albo jakiś inny, temperatury, płynów... daj znać jak jeszcze sie powtórzy, może jakiś konkretny manewr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 aniabridget, taki dźwięk może mieć wyłączany immobilajzer, może na wybojach czujniki sie "smyrały" i odpalały taki dźwięk? :diabel: Albo to prostu odliczanie do samozniszczenia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aniabridget Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 dzieki za pomysly, ale juz wiem o co chodzilo, jechalam z kumplem "tom tomem" po raz pierwszy ktory wykrywal radary i sygnalizowal mi w ten sposob ze mam za ciezka noge;) a co do mojej almerki to jestem z niej bardzo zadowolona i smiga jak żyleta;) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekwaw Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 :509: No rozbawił mnie ten post :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.