Gość fan99 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Chciałbym w swoim Nissanie zainstalować wyciągarkę tak aby wciągać ładunek na skrzynie ładunkową gdzie mógłbym taką operacje wykonać ?? (Warszawa) Dzieki fan99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Na twoim miejscu kupiłbym sobie Tirfora, czyli wyciągarkę ręczną, którą możesz podpiąć wszędzie gdzie masz jakiś punkt przychaczenia Mam tirforka na 1,5 tony i w zupełności wystarcza nawet do wyciągnięcia samochodu (trzeba mieć tylko chętnego do machania ). Mi takie cudo służy do wciągania różnych sprzętów na przyczepkę, w krytycznej sytuacji nie raz sie nim ratowałem. Niewiele zajmuje, nie wymaga montazu na stałe. Jedynym minusem jest konieczność uzywania siły mięśni ale to w dużo mniejszym wymiarze niż bez żadnej pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.