eszi Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 potrzebuje info na temat obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 eszi, otaguj temat http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=33813 i szukamy w archiwum (na przyszłość) ja nic nie znalazłem nt. tempomatu w P11 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=33740 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 eszi, otaguj temathttp://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=33813 i szukamy w archiwum (na przyszłość) ja nic nie znalazłem nt. tempomatu w P11 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=33740 NAPRAWIONE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zioloo Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 eszi znalazłeś coś ??? ja jakoś nie umie nic tu na ten temat znaleśc poza tym że takie wersje istnieją też chęttnie bym takie coś sobie zamontował ale skąd to brać :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeru Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 też mi się marzy tempomat - bo jeżdżę sporo w trasie. Ciekawe czy trudno w nissanie dołożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość samisz Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 ja mam wersje z tempomatem u mnie zamontowany jest z prawej strony kierownicy . wlaczasz wlacznik a nastepnie naciskasz 2 razy przycisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mizgal Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 A ile kosztuje zamontowanie tempotau do P11? Bo też mnie to interesuje dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeroberto Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 mam zamontowany tempomat po lewej stronie kierownicy pod kierunkami. Wciskam przycisk zapala sioe zilona kontrolka ale auto nie jedzie tylko zwalnia co jest? :029: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 ja mam dodatkową dźwigienke od tempomatu po lewej stronie, za dźwigienką od kierunków. U mnie jest tak, że trzeba przesunąć przycisk na górze w prawo i nacisnąć ten z boku. zeroberto, jeżeli samochód Ci zwalnia, to po zapaleniu się kontrolki przytrzymaj przez chwile pedeł gazu, może załapie troche później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeroberto Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Wracam do swojego tempomatu a raczej problemu z nim. Przez rok było wszystko ok az nagle prolem. Nie załancza sie a jak sie załączy to zaczyna nagle przyśpiszac aby sie za chwilke wyłączyc albo wogóle nie moge załączyć! Prosze o pomoc czy to elektryka a moze temperaura. Czy wogóle elektryka moze miec na to wpływ. Kolejny powrót do tematu:( Jak sie nie chce włączyć tak nie chce! Byłem u mechnika i potrzeba mi schemat elektryczny do tempomatu W serwisie powiedzieli ze nie montowali fabrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas007 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 ale nie zapala Ci się nawet ta zielona dioda? PS ma u siebie identyczny tempomat, a przynajmniej dźwignie sterująca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misio 2024 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ja mam i na razie chodzi fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lancer901 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 czy sa tez tempomaty w p11.144? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi