Gość bartek_almera Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Drodzy, Jak już wcześniej wspominałem miałem przeprowadzoną modyfikację w warsztacie Alta-racing w Warszawie mojej almy. Na początku zaraz po tuningu samochód po wciśnieciu gazu rwał się do jazdy jak głupi. Od jakogoś czasu zauważyłem, że samochód jest bardzo mułowaty, chyba taki jak przed tuningiem. Czy jest jakaś możliwość, że komputer wrócił do starych ustawień/parametrów. Czy myślicie, że powinienem podjechać jeszcze raz do gościa na hamownie. Chipowałem trochę mniej niż rok temu. Dajcie znać co sądzicie...bardzo dziękuję za komentarze. Pozdrawiam, Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dygas Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 pojedź na hamownię, bo może się po prostu przyzwyczaiłeś do osiągów i już nie robią na tobie wrażenia. Druga sprawa - wytłucz katalizator. Wiele osób tak zrobiło (w tym ja) i efekt jest spooory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 nie ma możliwości żeby sterownik sam wrócił do parametrów przed przeróbką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek_almera Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 mam wytłuczony katalizator. Nie jest dobrze! To nie tylko ja mam takie wrazenie niestety inni tez zauwazyli. Ile kosztuje hamownia, czy tam gdzie tuningowalem powinni mi zrobic hamownie za darmo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 to zamień się z kimś na przepływkę na chwilę i się przejedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 na 99% przepływka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.