Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K11] Zderzak a zderzak.. ?

Gość Benet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam..

Mam mozliwośc zakupienia zderzaka przedniego lecz tu pojawia sie problem.. mam micre 1,0 16v z 1995 roku a zderzak jest chyba z modelu wyżej tzw. po lifcie.. czy bedzie pasował?? czy trzeba przerabiac zaczepy lub cos ciac.. ?? ahha 2 sprawa to przekładka grila.. zdjecia ponizej: (zdjęcia zapożyczone..)

TO MAM..

zderzakoryginawr0.th.jpg

A TO CHCE MIEĆ :)

micrazderzakma7.th.jpg

pOZDRAWIAM

BENET

Benet to jest zderzak jeszcze sprzed liftu, ale po jakiś przeróbkach. Stawiam, że to jest z jakiejś wersji limitowanej, bo światła, atrapa jest ze starej Micry.

modelu wyżej tzw. po lifcie.. czy bedzie pasował??
Z modeli, które mają zderzak, gril i maskę jako osobne części powinien pasować. Z modeli, które mają tylko zderzak i maskę jako osobne części (wloty powietrza w masce) nie będzie pasował, bo tam zderzak jest podciągnięty aż pod światła, które po tym lifcie też są trochę inne (gdyby wymieniać cały przód na nowy - maskę, błotniki, światła i zderzak, to będzie pasował :D).

PS. Ten srebrny zderzak jest tylko zdrowo pęknięty, czy złamany na pół (mniej więcej) i jakoś tam posklejany?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...