Gość Benet Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Witam.. Mam mozliwośc zakupienia zderzaka przedniego lecz tu pojawia sie problem.. mam micre 1,0 16v z 1995 roku a zderzak jest chyba z modelu wyżej tzw. po lifcie.. czy bedzie pasował?? czy trzeba przerabiac zaczepy lub cos ciac.. ?? ahha 2 sprawa to przekładka grila.. zdjecia ponizej: (zdjęcia zapożyczone..) TO MAM.. A TO CHCE MIEĆ pOZDRAWIAM BENET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Benet to jest zderzak jeszcze sprzed liftu, ale po jakiś przeróbkach. Stawiam, że to jest z jakiejś wersji limitowanej, bo światła, atrapa jest ze starej Micry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 chyba raczej po dzwonie cos cińko spasowany z resztą poskrecane na szybcika, rzecież tam jest wszystko pourywane a zdezrzak jast od super S silnik 1,3 najlepsza wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 modelu wyżej tzw. po lifcie.. czy bedzie pasował?? Z modeli, które mają zderzak, gril i maskę jako osobne części powinien pasować. Z modeli, które mają tylko zderzak i maskę jako osobne części (wloty powietrza w masce) nie będzie pasował, bo tam zderzak jest podciągnięty aż pod światła, które po tym lifcie też są trochę inne (gdyby wymieniać cały przód na nowy - maskę, błotniki, światła i zderzak, to będzie pasował ). PS. Ten srebrny zderzak jest tylko zdrowo pęknięty, czy złamany na pół (mniej więcej) i jakoś tam posklejany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Benet Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 jeszcze nie wiem Domis narazie sie przymierzam.. P.S. Masz moze jakies foty jak fotele dokladnie obijałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 majsterus, jak zauważyłeś że zaczepy są zerwane w zderzaku? bo ja widzę, że zderzak normalnie się trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 obejrzyj ten przód dokładnie składanka, pas cofnięty, zaczepy od lamp pourywane zderzak szmelc....popekany. Jednym słowem do huty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.