Gość RobertoSzcz Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 WItam Wszyskich Niedawno Zakupiłem Navare D40 w sumie z wszykim i Problem Jest niby radio z navi i wekslarka z mp3 ale ile bym cd nie nagał i w rozny sposob zaden niegra niewidzi płyty i nieodczytuje mp3 Serwis sie niby za to wziol i dzis wyszlo im ze niby mam nagrac cd z mo3 w predkosci z czasów krola cwieczka x4 a moj najstarszy sprzet do jakiego mam dostepn nagrywam najwoniej x10 i znow kilka cd w koszu Sewis dal mi jaks cd niby nagran x4 z mp3 i zadzialalo faktycznie ale cos mi tu niepasuje korde skad wtrzasnac nagrywake x 4 a pozatym taka tecnika i wogole i co niemozna normalnie cd z mp3 nagrac Wszyskie cd z mp3 w roznych nawarach i pathfinderach niedzialalo w salonie sprzdzilem z nimi w 6 autach pozniej tylko ta 1 cd od nich dziala i twierdza ze to tylko kwestja predkosci . Miał ktos z tym problem jakos to rozązał a moze pierdoła i juz dziala tylko o niej niejwiem . Pozrawiam Forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ash_One Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 WItam Wszyskich Niedawno Zakupiłem Navare D40 w sumie z wszykim i Problem Jest niby radio z navi i wekslarka z mp3 ale ile bym cd nie nagał i w rozny sposob zaden niegra niewidzi płyty i nieodczytuje mp3 Serwis sie niby za to wziol i dzis wyszlo im ze niby mam nagrac cd z mo3 w predkosci z czasów krola cwieczka x4 a moj najstarszy sprzet do jakiego mam dostepn nagrywam najwoniej x10 i znow kilka cd w koszu Sewis dal mi jaks cd niby nagran x4 z mp3 i zadzialalo faktycznie ale cos mi tu niepasuje korde skad wtrzasnac nagrywake x 4 a pozatym taka tecnika i wogole i co niemozna normalnie cd z mp3 nagrac Wszyskie cd z mp3 w roznych nawarach i pathfinderach niedzialalo w salonie sprzdzilem z nimi w 6 autach pozniej tylko ta 1 cd od nich dziala i twierdza ze to tylko kwestja predkosci . Miał ktos z tym problem jakos to rozązał a moze pierdoła i juz dziala tylko o niej niejwiem . Pozrawiam Forumowiczow bardzo dziwna sprawa, a rozwiazaniem moze byc jakas uzywana nagrywarka z allegro za grosze. W instrukcji od mojego radyjka z BT jest napisane ze niektore cd-rw moga nie dzialac. Predkosc z jaka nagrywalem cd audio do siebie byla x10, no ale przy mp3 moze byc inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 nie chodzi o nosnik x4 tylko predkosc z jaka nagrywasz zeby ustawic x4 (kazdy program ma taka mozliwosc) wiec nie kupuj starej nagrywarki tylko ustaw to w sofcie w ktorym nagrywasz pozatym wiekszosc cd-rw nissanowski sprzet nie czyta nietety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ash_One Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 nie chodzi o nosnik x4 tylko predkosc z jaka nagrywasz zeby ustawic x4 (kazdy program ma taka mozliwosc) wiec nie kupuj starej nagrywarki tylko ustaw to w sofcie w ktorym nagrywasz pozatym wiekszosc cd-rw nissanowski sprzet nie czyta nietety no nie wiem czy koledze chodzilo o nosniki cdx4, a wlasnie o nagrywarke. Ja u siebie minimalna predkosc nagrania cd moge ustawic x8 wiec sadze ze kolega ma taki sam problem. Pozostaje allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 nie chodzi o nosnik x4 tylko predkosc z jaka nagrywasz zeby ustawic x4 (kazdy program ma taka mozliwosc) wiec nie kupuj starej nagrywarki tylko ustaw to w sofcie w ktorym nagrywasz... nieprawda. Czym nowsza nagrywarka tym mniej opcji wyboru prędkości pojawia się w programie do nagrywania. Przykładowo dla nowej nagrywarki dvd po przełączeniu w tryb cd rom najniższa prędkość to 8x w programie nero Inna sprawa że nagrywanie płyt cd-rw nie ma sensu przy dzisiejszych cenach płyt cdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 nieprawda. nieprawda...tak mowili w 4 rp nie mowi sie nieprawda jak sie nie sprawdzi wszystkiego to ze w nero nei dziala to jeszcze nic nie znaczy...ja uzywam ultraiso i nie ma tam zadnego problemu z wybraniem x4... dzisiaj jeszcze potwierdze na jakims najnowszym lg'ku pzoatym ja to sprawdzilem na sprzecie nissanowskim wiec wiem (a nie ze tylko mi sie wydaje) faktem jest ze bezsensem jest smazenie na rw [ Dodano: Czw 25 Paź, 2007 09:30 ] no i spradzone ... mozna nawet x1 smazyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krathor Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 No to ja trochę odgrzeję temat. Choć z trochę innej strony. Nie mam pakietu IT więc mam zwyczajną zmieniarkę w Navarze, a ostatnio zachciało mi się MP3 odtwarzać. Pytanie więc najstępujące - czy ktoś próbował może podłączyć odtwarzać MP3 w Navarze do systemu audio? Chodzi mi o jakiś moduł do którego można podłączyć odtwarzać MP3? Czy jest na to jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 ja palilem mp3 jako audio..inna opcja to tami transmiter fm i np ipod...niestety strasznie niekotre transmitery znieksztalcaja i szumia..i po wielu testach u mnie najlepiej dziala taki za 20-pare zeta... niby do ipoda mozna taki uchwyt kupic z transmiterem ale nei bede ryzykowal paruset zlotych zeby uslyszec szumy. co do wyprowadzenia kabli to kiedys juz byl taki temat chyba ale z tego co pamietam to nie bylo raczej opcji do podpiecia jeszcze jednego urzadzenia jako np zmieniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krathor Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Tak w ogóle to ja myślałem o podłączeniu do systemu palmtopa z PPC, ale to w sumie nie ma większego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Ja doszedłem do wniosku że trzeba wywalić to fabryczne radio i wrzucić coś nowocześniejszego. Jedno tylko mi się nasuwa: wersja 2008 ma dodatkowo bluetooth. Pytanie: czy ma go w wersji 2.0 (można muzykę przesyłać) i czy przy okazji nie ma jakiegoś wejścia audio/usb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szywal Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 podpatrzone z działu almery : iron@iron.from.pl Zapytałem Panów o Navarę i oto odpowiedź: Firma robi różne rzeczy ale m.in. Interfejs Nissan-Panasonic do podłączenia zmieniarki CDI-100Np - 249zł; Sterownik wejścia aux - 190zł. Ceny brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 z tego co pamietam to w wrsji radia ze smieniarka nie masz zadnego interfejsu zewn ale glowy sobie uciac nie dam a pod reka nie mam sm zeby sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 wiec pytanie czy jest warto sie bawic .czy nie lepiej zakupic inne radio.jest pelno w ofertach radyjek z ekranem dotykowym wbud.w radiio.tylko kwestia jak polaczc to z kierownica.to wszystko na szynie pracuje.ma moze ktos jakis pomysl?.wlasnie mam radio wyciagniete z navy nie dzialaja plyty .tryba wcielo .wiec mam okazje podlubac.czekam na sugestie :one: [ Dodano: Wto 03 Lut, 2009 20:30 ] okazalo sie ze .bedzie taniej i lepiej dla mnie ,heheh dac ogloszenie .KUPIĘ RADIO .hehe takie jakie bylo .takiego trybika to za chiny nie dorobie ,a jak juz go znajde to poszukiwania zegarmiszcza aby to do calosci poskladal.,, :diabel: Wiec panowie Kto ma na handelek radio .KUPIJE OD RAZU. [ Dodano: Czw 12 Lut, 2009 21:34 ] http://www.navi-media.com/NM-NIS7105G.html jak sie wam to podoba chyba bedzie najlepiej to załadowac.koszt 4kafelki.uf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slabyy1 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Co do bluetooth: Posiadam navare 2008 radio 1 płytowe. Bluetooth niestety służy tylko do rozmów. Co nie zmienia faktu że jest to za***isty bajer :diabel: PS. brakuje mi jakiegoś wejścia USB/jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi