BaSsGrU Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 jezeli moze mi ktos pomuc to prosze o przeslanie jakichs skanów lub gotowych projektów tarcz. z góry dzieks :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Przesłałem Ci na maila ... może coś dobierzesz albo przerobisz na własne potrzeby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSsGrU Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Wielkie dzieki , masz moze zrobione tak zegary ?? bo ja kombinuje zeby zrobic je na niebieskiej pleksi zeby tylko skala sie swiecila a na to chce dac tarcze bialą albo jakaś udziwnioną jeszcze raz dzieks :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 powiem Ci, że mi osobiście pasują takie jakie są Na necie nawet kiedys wypatrzyłem indiglo do K10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSsGrU Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 jeszcze jedno wazne pytanie czy pleksa pod tarcze ma dokladnie taki sam wymiar jak tarcza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Po lewej prędkościomierz z licznika bez obrotomierza, a po prawej z licznika z obrotomierzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSsGrU Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 jutro jade do drukarni zobaczymy co ztego wyjdzie i ile krzykna za ta operacje.rezultaty napewno pokaze :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 No to czekamy na efekty... :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 mimier moja k10 jest drugą w której jest navi na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.