Gość andriejewicz Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Witam Pytanie jak w temacie... Co z tym można zrobić "domową robotą" ? Pozdrawiam posiadaczy Nissanów andriejewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dybek Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 wyczyscic styki przy klaksonie - u mnie to pomoglo albo wymienic trabki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Sprawdź tu http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ghlight=klakson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andriejewicz Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 tu jest o raz działającym a raze nie działającym. Ja mam cichy klakson... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 kolega ci napisał, że możesz wyczyścić styki albo wymienić trąbki, albo jak w jednym z postów które ci wysłałem - wymontuj i podepnij bezpośrednio do akumulatora i wogóle poszukaj w archiwum - może coś znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andriejewicz Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 dzieki BULI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.