Gość ConectA Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 witam. pewnego razu przepalila mi sie zarowka podswietlajaca tablice rejestracyjna. postanowilem wymienic ale okazalo sie ze sruby maja wytarte glowki i nie da rady ich odkrecic. wiec postanowilem zalozyc diody i ocencie jak wam sie to podoba w planach mam jeszcze inne podswietlenie mojego sloneczka zrobie zdjecia lepszej jakosci i podesle wam je mam jeszcze podswietlony bagaznik wiec tez niedlugo wam wrzuce pozdroo http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ec3b2858895e7f8e.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 litości... :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 hmm, dziwnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ConectA Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 dziwnie wyglada bo na zdjeciu tak wyszlo zdjecie zrobione telefonem zrobie cyfrowka i wrzuce fotki. na zywo zupelnie inaczej to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Według mnie to tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaciekQBN Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Też mam zrobione podświetlenie tablicy na LED'ach, ale troszke inaczej niż u Ciebie. Jak nie zapomne, to jutro wieczorem zrobie zdjęcie i wrzucę. Mi sie podświeltenie na ledach podoba, tablica jest bardziej widoczna niz podswietlona żarówkami - no i najważniejsze, ledy sie nie przepalają tak szybko jak żarówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarki Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Mi sie podświeltenie na ledach podoba, tablica jest bardziej widoczna niz podswietlona żarówkami - no i najważniejsze, ledy sie nie przepalają tak szybko jak żarówki IMHo podświetlenie tablicy w sunny jest tak dobre że mało który samochód ma takie. Mam żarówki i naprawdę dobrze oświetlają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ConectA Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 nie wiedzialem ze tak wam sie to niespodoba....... dobra juz nie musicie oceniac bo widzze ze marnie to oceniacie i wam sie zupelnie niepodoba........... szkoda...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 nie wiedzialem ze tak wam sie to niespodoba....... dobra juz nie musicie oceniac bo widzze ze marnie to oceniacie i wam sie zupelnie niepodoba........... szkoda...... Lepiej ConectA nie kombinować, bo po co masz mieć później problemy z Naszymi misiaczkami o taką błahostkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 mnie też sie to niezbyt podoba :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariand87 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Miałeś już jakoś kontrolę policji? Ciekawe co oni na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Świecianin Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 witam. jako nowy klubowicz uważam że niezbyt to wyszło . mało się starałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi