Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

oceńcie jak wam sie podoba ??

Gość ConectA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam. pewnego razu przepalila mi sie zarowka podswietlajaca tablice rejestracyjna. postanowilem wymienic ale okazalo sie ze sruby maja wytarte glowki i nie da rady ich odkrecic. wiec postanowilem zalozyc diody :) i ocencie jak wam sie to podoba :) w planach mam jeszcze inne podswietlenie mojego sloneczka :) zrobie zdjecia lepszej jakosci i podesle wam je mam jeszcze podswietlony bagaznik wiec tez niedlugo wam wrzuce :) pozdroo

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ec3b2858895e7f8e.html

Też mam zrobione podświetlenie tablicy na LED'ach, ale troszke inaczej niż u Ciebie. Jak nie zapomne, to jutro wieczorem zrobie zdjęcie i wrzucę.

Mi sie podświeltenie na ledach podoba, tablica jest bardziej widoczna niz podswietlona żarówkami - no i najważniejsze, ledy sie nie przepalają tak szybko jak żarówki :)

Mi sie podświeltenie na ledach podoba, tablica jest bardziej widoczna niz podswietlona żarówkami - no i najważniejsze, ledy sie nie przepalają tak szybko jak żarówki :)

IMHo podświetlenie tablicy w sunny jest tak dobre że mało który samochód ma takie. Mam żarówki i naprawdę dobrze oświetlają.

nie wiedzialem ze tak wam sie to niespodoba....... dobra juz nie musicie oceniac bo widzze ze marnie to oceniacie i wam sie zupelnie niepodoba........... szkoda......

Lepiej ConectA nie kombinować, bo po co masz mieć później problemy z Naszymi misiaczkami o taką błahostkę...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...