Gość pawello28 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 może ma ktos namiar na sklep z cześciami do rozrzadu w almerze tino 2,2 di????? i może ktos wie po jakim przebiegu nalzy go wymieniać ??? z góry dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jur_N16 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Dlaczego chcesz go wymienić? W tym motorze jest łańcuch i z założenia ma służyć dożywotnio. Podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawello28 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 troche dzwoni auto ma podobno przejechane 130 000tyś ja gdzies oceniam na przebieg pod 200 000 i zaczyna mnie to dzwonienie zastanawiac także jedni mówią zeby nie wymieniac drudzy żeby robic ale za jakis czas sam nie wiem?Jakby to niebył duzy koszt to pewnie bym wolał to zrobić gdyż autko jest naprawde fajne i pewnie posłuży jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Po pierwsze zalej go dobrym olejem, po drugie zamontuj dobry filtr oleju, po trzecie zmow paciorek zeby pomoglo Co do oleju to moze byc np. midland, albo chwalony przez wielu klubowiczow valvoline. Filtr oleju niech bedzie mann lub knecht. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jasna Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Czy ktoś ma almerę tino?jeżdżę micrusią a muszę kupić większe auto-rodzinne, boję się niewypału a nie stać mnie na ciągłe naprawy?co robić?szukać Tino czy nie?proszę o poradę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Jasna, to jest chyba bardziej odpowiednie miejsce na takie pytanie http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...c&start=140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.