Gość pozzpdk Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Czy ktokolwiek bylby w stanie powiedziec mi jakie czesci potrzebuje do przelozenia z RHD na LHD kierownicy w Nissanie s14a (200sx) z 1997 roku? Poszukuje czlowieka zdolnego podjac sie takiego przedsiewziecia. Nie wiem czy kojazycie tulbokillers.pl ale klubowiczem jest tam czlowiek, ktory moglby mi bardzo pomoc. Ma czesci przelozyl kiere w niejednym samochodzie. Nietrety www.turbokillers.pl ma error i nie mam jak sie z nim skontaktowac. Czy ktokolwiek jest mi w stanie pomoc? Z gory dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Czy ktokolwiek bylby w stanie powiedziec mi jakie czesci potrzebuje do przelozenia z RHD na LHD kierownicy w Nissanie s14a (200sx) z 1997 roku? Poszukuje czlowieka zdolnego podjac sie takiego przedsiewziecia. Nie wiem czy kojazycie tulbokillers.pl ale klubowiczem jest tam czlowiek, ktory moglby mi bardzo pomoc. Ma czesci przelozyl kiere w niejednym samochodzie. Nietrety www.turbokillers.pl ma error i nie mam jak sie z nim skontaktowac. Czy ktokolwiek jest mi w stanie pomoc? Z gory dziekuje.Mowisz o Jarkowym zapewne, wejdz na www.nissantech.pl zaloguj sie na forum i napisz PW do Jarkowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 albo wejdź na http://skyracing.prv.pl/ to jego firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pozzpdk Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 serdecznie dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ale generalnie niezła rzeźba bo właśnie przekładam jednego n-14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pozzpdk Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Czy ktos moglby mi prosez powiedziec jakie konkretne czesci sa potrzebne dokompletnej "przekladanki"? ile moga kosztowac i jak je najprosciej dostac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.