Gość bandi_n15 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Witam! W mojej almerce spadają obroty do 300-400 i silnik nierówno pracuje, ale to tylko sie dzieje tak, gdy auto stoi w miejscu i mam wrzucony bieg jałowy, gdy wcisne sprzęgo i wrzuce obojętnie który bieg to broty wskakują na normalny poziom i silnik pacuje równo. Gdy jade z górki obojętnie jaką prędkościa i wrzuce wtedy bieg jałowy to silnik pracuje tak jak powinien. Tankuje na jednej stacji i ostatnio takie cos mi sie dzialo jakies 10 miesiecy temu, od tamtej pory nic, ąż to tej pory. Co mozna z tym zrobic? Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 a jaki to silnik?? disel benzyna, LPG ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bandi_n15 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 1.4 benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.