Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nowy do Patrola

Gość krzys

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Od dawna w terenie ale od niedawna w posiadaniu Trola Y60 1988r.

Zakładam temat ponieważ zainteresowany jestem nowymi zaworkami sterującymi (tymi pod maską) do DIFF LOCKA do Trola Y 60. Gdzie mogę to dostać??? Szukałem w 4x4 i Allegro i nic. Bardzo proszę o pomoc chyba, że skazany jestem na serwis albo sklep ze sprzętem pneumatycznym. Być może ma ktoś z Was takie zaworki sprawne-chętnie kupię. Bardzo dzięki

Dzięki za pomoc. Nic tam niestety nie ma. Nowy w "serwusie" ponad 1000zł. Ale chyba udało mi się reanimować ten mój. Niemiec chyba nigdy tego nie używał i troszkę zaśniedziało. Jak zaliczy zgon to trzeba w sklepie z pneumatyką coś wyszukać i ulepić.

Zasłyszłem taką opinię, że im częściej się tą blokade używa, tym mniej jest z nią problemów. :D

Lekarze mają na to zdanie: "Organ nieużywany zanika" :one:

Tak jest chyba też z blokadą i innymi mechanizmami. Jak się czegos nie używa - to jest niepotrzebne. A Helmut chyba tak jeździł - jak plaskaczem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...