Gość krzys Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Witam wszystkich. Od dawna w terenie ale od niedawna w posiadaniu Trola Y60 1988r. Zakładam temat ponieważ zainteresowany jestem nowymi zaworkami sterującymi (tymi pod maską) do DIFF LOCKA do Trola Y 60. Gdzie mogę to dostać??? Szukałem w 4x4 i Allegro i nic. Bardzo proszę o pomoc chyba, że skazany jestem na serwis albo sklep ze sprzętem pneumatycznym. Być może ma ktoś z Was takie zaworki sprawne-chętnie kupię. Bardzo dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 A co się dzieje się, nie załącza czy nie rozłącza. A może działa z opóźnieniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzys Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Jeden z zaworów niestety nie reaguje na prąd( ten wyłączający). Efekt jest taki że trzeba jechać parę KM żeby rozłączyło! Trochę strach bo w końcu gruchnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Sprawdź na www.rajdy4x4.pl Coś mi się zdaje, że w dziale Nissan taka dyskusja kiedyś była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzys Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Dzięki za pomoc. Nic tam niestety nie ma. Nowy w "serwusie" ponad 1000zł. Ale chyba udało mi się reanimować ten mój. Niemiec chyba nigdy tego nie używał i troszkę zaśniedziało. Jak zaliczy zgon to trzeba w sklepie z pneumatyką coś wyszukać i ulepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Zasłyszłem taką opinię, że im częściej się tą blokade używa, tym mniej jest z nią problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Zasłyszłem taką opinię, że im częściej się tą blokade używa, tym mniej jest z nią problemów. Lekarze mają na to zdanie: "Organ nieużywany zanika" :one: Tak jest chyba też z blokadą i innymi mechanizmami. Jak się czegos nie używa - to jest niepotrzebne. A Helmut chyba tak jeździł - jak plaskaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.