Gość lukasz_k Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Witam uporałem a przynajmniej w większości z dużymi problemami w mojej Almerze, i przyszedł czas na sprawy wizualne, nie działa u mnie bardzo dużo podświetleń w kabinie a konkretnie: - całkowicie zaciemniona jest część do sterowania ogrzewaniem - brak oświetlenia przycisku świateł awaryjnych - oświetlenie zapalniczki - oświetlenie sterowania el. lusterek - podświetlenie części obrotomierza - kontrolka rezerwy paliwa - kontrolka braku płynu do spryskiwaczy i ciekawostka czasami nie zawsze gaśnie podświetlenie całej prawej części zegarów, widać wtedy tylko oświetlenie zegara prędkości, podobnie jest z rezerwą paliwa, raz się zaświeci a raz nie jak się kończy paliwo, (raz przez to ledwo dojechałem na stacje bo myślałem że jeszcze mogę jechać) możecie coś zasugerować?? jutro chcę kupić próbnik do sprawdzania prądu i pobawię się w detektywa co tu śmierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Zaopatrz sie w zaroweczki bo to przypadlosc czesta ze zarowki padaja. Sa rozne rodzaje w roznych miejscach, dlatego dobierz sie do nich i dokup identyczne. Tematow bylo sporo o podswietleniu, wiec poszukaj. Co do probowki 12V to najlepsze narzedzie przy tropieniu takich spraw. W zegarach jesli nie dzialaja Ci kontrolki tez sprawdz na start same zarowki, bo jak to nie one, to trzeba ostro zabrac sie za probowke i szukaj co jest a czego nie ma. Bezpiecznika jako takiego od zegarow nie ma jak pamietam, ale nie zaszkodzi posprawdzac je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_k Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 bezpieczniki już sprawdziłem i wszystkie są ok, przytłacza mnie tylko ilość miejsc które muszę rozebrać :029: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 - oświetlenie zapalniczki- oświetlenie sterowania el. lusterek to u mnie nie jest podświetlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KEEDLER Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 to u mnie nie jest podświetlane Jak sobie nie zrobiłeś to nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 szukałem podświetlania zapalniczki ale nie znalazłem a podświetlanie sterowania el. lusterek nie wiedziałem że jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KEEDLER Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 szukałem podświetlania zapalniczki ale nie znalazłem a podświetlanie sterowania el. lusterek nie wiedziałem że jest ani jedno ani drugie nie jest podswietlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_k Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 ups na fali braków w innym podświetleniu nie pomyślałem że to może nie być seryjnie podświetlane, no cóż zabieram się jutro do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blufut Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Już się martwiłem że mam coś nie tak z samochodem. A propo oświetlenia- miałem od kolegi kupić sunny 95`. Tylko dziwiło mnie że nie ma podświetlanych części przycisków na konsoli środkowej. Co się okazało? Samochód byl topielcem. Pewnie po prostu mechanikowi nie chciało sie robić samochodu aż tak dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_k Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 blufut, ty to umiesz człowieka podtrzymać na duchu nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blufut Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 blufut, ty to umiesz człowieka podtrzymać na duchu nie ma co Obawiasz się że możesz mieć podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_k Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 na szczęście nie mam ku temu żadnych przesłanek, chociaż takie klocki mam z tym autem że nic mnie nie zdziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blufut Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Hehe, 7 lat temu kupilismy punto które jak sie wydawało było w idealnym stanie. Teraz robilismy mu małe lakierowanko i ochrone antykorozyjna. Okazalo się że samochód był strasznie bity i miał dachowanie Po naprawie chodzi jakos tak... sztywno A co Ci sie jeszcze dzieje w nissanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_k Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 blufut, znam wiele takich historii nawet z autami salonowymi. ogólnie to dolega autu syndrom ciężkiej nogi przez 150kkm u poprzedniego właściciela sprzęgło już wymieniłem, łożyska na skrzyni biegów też, a mimo to nadal jest jeszcze coś nie tak, żeby tego wątku nie zaśmiecać, zerknij tutaj: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ghlight=#415968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blufut Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 To faktycznie masz z nim troche przebojów. Samochód kupiłeś z myślą o remontowaniu czy to wszystko wyszło w praniu? I jakie było jego pochodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi