Gość saper2004 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 mam almerke 1.4 z 1998 roku i musze wymienic amortyzator i lozysko w tym samym kole prawe tyl ale chc`e wymienic odrazu z ibu tylnich kol ale jaka firme polecacie myslselem o kyb na amortyzatorki ale polecaja mi sachs co jest lepsze wedlug was no jakiej firmy lozysko no jaka byla byla by tego ce 2 amorki + 2 lozyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saki Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 dzisiaj przyszły zamówione kayaby, za dwa tygodnie Ci napisze, co one są warte, ale z tego co pisali inni, kayaba to zdecydowanie najlepszy amory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Ja tez polecam KYB, poprzednim autem na takich jeździłem. Jak dla mnie KYB to lider wśród amorków. Ja miałem te najzwyklejsze KYB, sprawowały sie BDB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Speeder Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Panowie, kupujcie tylko Kayaba bo to najlepsze amorki do naszych Nissanków. Ja mam Kayaba Excel-G i jestem z nich baaardzo zadowolony, chociaż już przednie kwalifikują się do wymiany Może są droższe od innych ale warto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 dzisiaj przyszły zamówione kayaby, za dwa tygodnie Ci napisze, co one są warte, ale z tego co pisali inni, kayaba to zdecydowanie najlepszy amory Jak założysz to daj znać jak się sprawują..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Każde nowe porównując z tym co było będą sie dobrze sprawowały. Tylko najważniejsze jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Kayaba OK. Namontowalem się tego troszkę i jest super. Nikt nie narzeka. Pisałeś jeszcze o łażyskach/piastach. Odradzam Optimala. Polecam SKF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blufut Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 A ile kosztuje wymiana amorków w n15 ? Ile wytrzymują Kayaby w polskich realiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Amorki wytrzymuja tyle jak się znimi obchodzisz. Grawancja na nie to 2 lata. Co do ceny montarzu to zależy od mechanika i wersji nadwozia tzn. w sedanie jest 4 razy lepiej niż w wersji 3 lub 5 drzwi. Ponieważ w nich trzeba odkręcać paełno blach w bagażniku i siedzenie tylne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 niż w wersji 3 lub 5 drzwi jestem ciekaw skąd to wiesz ?? polecam KYB !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Bo wymienialem w takiej jednej czarnej hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saper2004 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 dzieki za rade kupie KYB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TOM_I_KMT Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam, mam do sprzedania amorki KYB 341226 (tył) nówki sztuki wczoraj kupione jednakże nie pasują do mojego gdyż ww są do almerki produkowanej od 08.97 a moja jest z czerwca 97 więc jeśli ktoś jest zainteresowany, to chętnie odsprzedam 350PLN za komplet do małej negocjacji gg 3822826 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 A łozysko faktycznie SKF ale cena to min 300PLN. Zależy cz zestaw z piasta czy same lozysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariuszz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 POLECAM AMORKI KAYABA NA TYŁ. CAŁKOWITY KOSZT WYMIANY DWÓCH AMORKÓW + 2 OSŁONY Z ROBOCIZNĄ KOSZTUJE 550 PLN ALE WIERZCIE MI ŻE WARTO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi