Gość Rysiu Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Witam Pierwszy raz na forum i od razu z pytaniem :oops: Zgubiłem korek jak w temacie, serwis chce za to 200 złociszy, to troche sporo uzywki do p11 nie wiedze, moze ktos z szanownych forumowiczow cos poradzi? Czy pasuje od innego modelu? Pozdrawiam Michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziudak Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Nie wiem , czy będzie pasował od P10 , jak tak to na pewno będzie taniej. http://moto.allegro.pl/item260216642_nissa..._hamulcowa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 To i ja wiem ze do p10 bedzie taniej I tez nie wiem czy pasuje, dlatego pytam czy ktos wie od czego pasuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł28 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 postaram się sprawdzić lub ustalić od czego pasuje, moja propozycja - na szrot i porównywać, sprawdz jaki system hamulcowy masz w samochodzie i szukaj bo korek może pasować nawet od innego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AUTOMAT_82 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Proponuję wejść na Allegro i szukać, ale nie korka a sprzedawców z częściami do Nissana. Proponuję najpierw odezwać się do nich: bery75, ads11 i marian22247. Oni się specjalizują w Nissanach, a ten pierwszy powinien dać nawet mały rabacik na hasło NissanKlub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Dzieki Panowie ! Bede walczył :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.