Gość ttur Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Czy ktoś wie chociaż orientacyjnie ile waży silnik CA18D bez osprzętu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Ciekawe pytanie. E13S wazy na oko 70 kg. Myślę, że tu z 90 kg bedzie. Na bank ponizej 100 kg taaaaaaaa. Silniki są tak lekkie? To by Pudzian podszedł i by sobie mógł wziąć ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Ja swoj sam nosze Mam zapasowy w garazu WOW. Wyglądasz jak misiek na Twoim avatorze to się nie dziwię. Dobra koniec offtopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeroM Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 taaaaaaaa. Silniki są tak lekkie? To by Pudzian podszedł i by sobie mógł wziąć ??? Si.. sa lekkie Silnik z Micry tez sam dzwigałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ttur Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 dobra Panowie..... a tak poważnie więcej niż 70 czy mniej (muszę przetransportować ten silnik z Jastrzębia do Poznania a firma kurierska weżmie tylko do 70kg - powyżej to już tylko paleta i widlak:( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeroM Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Kiedy musisz to wyslac? Sam silnik czy z osprzetem? Bylbym w stanie zwazyc Ci ten silnik +- ile wazy z Micry 1.2 ale praktycznie sam goly bez osprzetu.. Ale bylbym w stanie zrobic to dopiero w poniedzialek jak sie uda :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kit Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 na 95% waży powyżej 70kg - dla porównania kolega wazył 1.2 z fiata - z osprzetem 136kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mas444 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 na 95% waży powyżej 70kg - dla porównania kolega wazył 1.2 z fiata - z osprzetem 136kgNo,no To CD20 pewno ze 150, albo lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.