Gość Virgo_ Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam, mysle ze mam do wymiany mocowania amotyzatorow z przodu. Same amorki maja nie najgorsza sprawnosc - kolo 70% wiec nie ma sensu jeszcze ich wymieniac natomiast mocowania bardzo mocno sie tluka... wymienione mam chyba wszystkie tulejki, koncowki itd, w warsztacie nie potrafia powiedziec co tu jeszcze moze sie tluc i stawiaja na mocowana. Moim problelem jest to o czym trzeba przy tej "operacji" pamietac i gdzie moge ow mocowania dostac bo pytalem w kilku miejscach - ani widu, ani slychu. Moze ktos juz cos takiego robil i ma jakies doswiadczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke11 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Ja w swoim N13 zmienialem z tylu takie czapki trzymające z góry spręzyne na amorkach bo cale byly zerdzewiale i ledwo sie trzymaly, a kupilem je uzywane na szrocie w dobrym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karlos-B12 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Poszukaj tutaj. Niestety nie wiem jak u nich z wysyłką przez internet bo mam ich na miejscu http://sklep.intercars.com.pl/ Najpierw wybierz swoje auto w dziale osobowe Zawieszenie koła Zawieszenie koła Amortyzacja pojazdu Amortyzatory Sprężyny *Elementy kolumny/Osłony/Odboje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.