Gość manix196801 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam. dzięki za info,mam jeszcze problem z resorami z tyłu namiętnie pękają dołoże im po jednej ladze ale tam powinny byc odboje tzw."bycze jaja" nie mam ich tam w ogóle więc nie wiem nawet jak to wygląda ani jaki zamiennik pasuje a tym bardziej gdzie to kupić?Proszę o jakieś informację i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejbilu Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Japońskie tuleje są firmy Yamato. Part number J51008AYMT - nazwa: silentblock resoru. Koszt na stan dzisiejszy ok. 19zł/szt. Czy ktoś miał doczynienia z tulejami firmy FEBEST (9zł/szt) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Febestu nie, ale Yamato są całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djembe Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Witam Czy ktoś mógłby poratować i podać wymiary przednich tulei resoru tych metalowo- gumowych? Ewentualnie z czego pasują bądź gdzie je dostać? Pozdrawiam Przednie tuleje resorów ogarnięte, pasują z wahacza z hondy civic wymiary 12x40,2x71 długość tulei w miejscu styku z resorem 63. Oryginał ma wymiary 12x40x70długość tulei w miejscu styku z resorem 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi