LWA Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Potrzebuje sie dowiedzieć jaki trzbe akupic akumlator do almery z 2000 N16 1,5 kat Jest to albo 55 Ah, albo 45 Ah. Tylko czy jest to typ asia Nie wiem sam ? Dziekuje serdecznie z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 odsyłam np do katalogu centra http://www.centra.com.pl/pub/uploaddocs/ka...g_prodoktow.zip Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 najlepiej MOLL-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mind Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Ja mam Vartę Silver 62Ah. Polecam akumulatory tak w granicach 60Ah. Seryjny moim zdaniem jest za słaby (chyba 45Ah) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dybekz Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 jeżeli nie masz klimy to 45Ah a jeżeli masz klimatyzację to 55Ah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Popieram Minda. Miałem taki sam. Asia Dynamic jaki jest zalecany w katalogach Varty to jest najdroższy model. Silver 62 Ah jest w sam raz. 45 to w mojej opinii za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.