Dżem Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Pytanie doi elektryków. Nie działa mi lewe światło cofania w HB 1.5 2001 r. Po przeanalizowaniu doszedłem że na kostce (wtyczce w obudowie) nie dochodzi napięcie. Gdzie szukać dalej. Ma ktoś może schemat wiązki lub może mi podpowiedzieć gdzie jest wpięty przewód od świateł wstecznego biegu? Myślę że oba światła są na jednym bezpieczniku, więc to wina jakiegoś styku lub kabelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ajac Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 ... a, czy przed liftowa wersja ma na pewno dwa światła stopu? U mnie po lewej stronie zamiast stopu jest przeciwmgielne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Cenna uwaga :-). śmigam dziś sprawdzić. Tylko mnie nie chodzi o światła stopu tylko o światła sygnalizacji biegu wstecznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 .. a, czy przed liftowa wersja ma na pewno dwa światła stopu? ylko mnie nie chodzi o światła stopu tylko o światła sygnalizacji biegu wstecznego. Coś widzę, Panowie, że obaj nie jesteście pewni o co wam chodzi. Czy istnieje auto z jednym stopem? Natomiast co do światła cofania, czyli biegu wstecznego. to w każdej N16 było tylko jedno po prawej stronie, a po lewej analogowo jest przeciwmgielne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ajac Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 No sorry Panowie, ale nie róbcie ze mnie debilozy - dyć normalnie się przejęzyczyłem ( o ile można tak napisać). Oczywista oczywistość, że chodzi mi nie o stop tylko wsteczny. Pozdrawiam i gratuluję czujności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabi Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 No sorry Panowie, ale nie róbcie ze mnie debilozy - dyć normalnie się przejęzyczyłem ( o ile można tak napisać). Oczywista oczywistość, że chodzi mi nie o stop tylko wsteczny.Pozdrawiam i gratuluję czujności. I jak, doszedłeś jaka przyczyna. U mnie mam to samo. Świeci jedno cofania i jedno przeciwmgielne a mam wszystkie żarówki. W instalacji też stwierdziłem że brak napięcia. Z braku czasu nie zdołałem znaleźć przyczyny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Luzik kabi. Prawe wsteczny bieg, lewe przeciwmgielne i nie ma o czym już gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordi Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 rawe wsteczny bieg, lewe przeciwmgielne i nie ma o czym już gadać. dokladnie jak napisales :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.