Gość Paweł28 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Posiadam książkę kody usterek wydawnictwa auto. Są tam kody i procedury do aut z benzynami od 1984 do 1995 (nissan i inne) . w razie co pisać mam skaner. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 No to zrób te scany na pewno komuś się przyda. A jak nie masz gdzie ich umieścić to ja mogę umieścić na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł28 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 _Pablo_, podaj adres, zrobię i prześlę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Paweł28 mam chyba taką książkę w pdf., wrócę z pracy to sprawdzę czy to wydawnictwo auto, mogę udostępnić, zaoszczędzisz sobie sporo pracy przy skanowaniu. Sprawdziłem, jest to książka AUTOPORADNIK Kody usterek Charles White, przetłumaczona na język polski, czyli nie to, bo nie widzę nigdzie, że to jest wydane przez wydawnictwo auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Paweł miałeś przesłać co się dzieje? [ Dodano: Pon 12 Lis, 2007 21:22 ] O to scany od Pawła z jego książki [ Dodano: Pon 12 Lis, 2007 21:24 ] może komuś się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł28 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 W razie potrzeb są tam jeszcze inne autka. jak coś to pisać w miarę możliwości z czasem postaram śię przesłać pod wskazany adres. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skażony Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Czy jest szansa na powtórne umieszczenie (może na innym serverze) tych danych ? będę bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piektor Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Są tam kody i procedury do aut z benzynami od 1984 do 1995 (nissan i inne) Czy jest szansa na powtórne umieszczenie (może na innym serverze) tych danych ?będę bardzo wdzięczny To jest ta książka o której pisze kolega Paweł28 Zasysajcie -> Ksiazka Kody usterek.pl.pdf <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.