Gość KamRut Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam wszystkich, Może mi ktoś wymienić elementy, przyciski itp, które są podświetlane w Almerze N16? Bo dla przykładu przyciski podnoszenia szyb są ciemne, oprócz napisu auto. U mnie poza zegarami i środkową konsolą nic się nie podświetla.. A może tylko to się podświetla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaten Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 mam tak samo ,na forum gdzieś było opisane chyba w primerze jak ktoś zrobił sobie podświetlenie a regulacja świeteł też nie jest podświetlona :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KamRut Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 mam tak samo ,na forum gdzieś było opisane chyba w primerze jak ktoś zrobił sobie podświetlenie a regulacja świeteł też nie jest podświetlona :/ No właśnie, regulacja świateł i lusterek nie jest podświetlona i przycisk szyb też nie... Oszczędzali na żarówkach czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brt85 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Chyba o to wam chodzi: Tuning-Podswietlenie_przyciskow_podnoszenia_szyb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KamRut Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Chyba o to wam chodzi:Tuning-Podswietlenie_przyciskow_podnoszenia_szyb O to jak o to, ale głównie o to, że oszczędzili na żarówkach w fabryce P.S. Dzieki za helpa, może się skuszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.