Gość Hooligan. Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Czy ktoś miał w aucie amortyzatory marki Delphi? pytam, bo mogę kupic niedrogo z wyprzedaży a mam dziwne doświadczenia z tą marką. Otóż kupiłem kiedyś delphi zwykłe olejowe do skody (co prawda wyprodukowane w Krośnie, ale zawsze) - nie wiem, czy były trwałe, bo skodę niedługo potem sprzedałem, ale podczas jazdy/pracy wydawały z siebie takie odłosy/syki - aż było słuchać w środku, jak sie jechało np. powoli po nierównej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Czy ktoś miał w aucie amortyzatory marki Delphi? pytam, bo mogę kupic niedrogo z wyprzedaży a mam dziwne doświadczenia z tą marką. Otóż kupiłem kiedyś delphi zwykłe olejowe do skody (co prawda wyprodukowane w Krośnie, ale zawsze) - nie wiem, czy były trwałe, bo skodę niedługo potem sprzedałem, ale podczas jazdy/pracy wydawały z siebie takie odłosy/syki - aż było słuchać w środku, jak sie jechało np. powoli po nierównej drodze. Witam Ja mam takie doświadczenie: sprzedawałem je przez 4 lata.Było tyle reklamacji,że na 20 kompletów jeden wracał.Ogólnie nie polecam tego dziadostwa bo cena amorków to nie wszystko....Ich jakość jest straszna.Policz sobie koszty wymiany x 2 jak się decydujesz na DELPHI.Ja rozglądałbym się za KAYABA,SACHS,MONROE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 podaj no ceny tych delphi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daguś Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja mam delphi i sprawują się bez zarzutów Może mam szczęście i trafiła mi się dobra para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hooligan. Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Katalogowa - 165 PLN - ja kupiłem na wyprzedaży z likwidowanego sklepu po 85 sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSsGrU Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 ja mam monroe i sa niedozjechania a wyjołem je z poprzedniej micry takze nowe nie byly a jestem zadowolony.natomiast amory delphyi sa dobre ale nie na nasze drogi szybko zaczynaja sie pocic i nie trzymaja, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pifon Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Co do delphi, to ja osobiście omijam je z daleka (choć z racji zamieszkania powinienem wspierać krośnieńską produkcję ). Niestety miałem 2x zakładane i 2x niemiłe wspomnienia. Raczej do trwałych części nie należą. Aczkolwiek czasem lubi się trafić dobry egzemplarz - na takie trafił mój brat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 ja mam monroe i sa niedozjechania ...też dobre ,chociaż uważam,że nie są doceniane na Polskim rynku ale jak przystawisz KYABA i MONROE to cenowo wychodzą podobniea w jakości jest trochę różnica na korzyść KAYABA oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Katalogowa - 165 PLN - ja kupiłem na wyprzedaży z likwidowanego sklepu po 85 sztuka. to bym wziął na twoim miejscu bez zastanowienia. pamiętaj o tym ze to jest małe auto i wyścigówy nigdy z tego nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSsGrU Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 a za dwa przednie macpersony do k 10 ile trzeba zaplacic ?? :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi