KKK13 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 To nie dobrze... Z tą legalnością to różnie jest A nie dało by się zmienić samych soczewek? (tych uszkodzonych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nunu85 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 z zarówkami nic nie kombinuj. jedź do specjalistycznego warsztatu w swoim miescie (o ile taki tam sie znajduje), albo znajdź kogoś na allegro (np dawid waw albo jakos podobnie, juz dobrze nie pamietam) i oddaj całe lampy na usługę wymieny oryginalnej plastikowej soczewki na nową metalową. Gwarantuje, że róznica bedzie porazająca. Koszt powiien zamknąć sie koło 120-150zł za sztuke. A na wypalone plastikowe soczewki z almery to nawet i xenon nie pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKK13 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Przekonaliście mnie To teraz jaki warsztat polecacie do regeneracji? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Chyba najlepiej wybierz w googlach coś z Twojej okolicy, odrzucając najtańszą i najdroższą ofertę ztcw temat był wałkowany na forum - możesz wyszukać na forum pod hasłem "regenracja odbłyśników", tym samym hasłem możesz tez znaleźć sporo warsztatów w google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKK13 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Sporo? Nie bardzo Szukałem tylko tych co robią Almery bo ci uniwersalni.... Znalazłem 2 firmy w całej Polsce o to jedna z nich http://allegro.pl/nissan-almera-regeneracja-reflektor-lampa-soczewka-i3896589927.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi