Gość przempu Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Witam, panowie mam taki problem, ze ogrzewanie mi w aucie "lapie" dopiero jako w 3/4 skali pokretla... Wczesniej niestety, ale do konca mi autko "grzeje"... Jak jede to wyraznie czuję chlodek z nawiewow. Jak sie stanie to jest lepiej, ale ogrzewanie dziala kiepsko do ok. 3/4 skali. Czy ktos wie, co moze byc nie tak?? Czy wiecei jak zdejmuje sie pokretla od nawiewow z panelu?? pozdrowionka przempu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 zapowietrzony układ przy okazji wymień płyn to mały koszt i można zrobić samemu. w instrukcji obsługi masz co i jak łącznie z odpowietrzeniem Jak nie masz papierowej to poszukaj na forum. Może byc coś jeszcze z cięgnem od pokrętła ale jeżeli wcześniej tego nie rozbierałeś to wszystko powinno być OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przempu Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam, ale układ nie jest zapowietrzony... przynajmniej tak mi sie wydaje.... a mniemam po tym, że mi sie nie gotował silnik nic w lecie... A jesli się myle, to jak to sprawdzic, czy układ jest zapowietrzony?? A jesli chodzi o ciegna, to gdzie szukac przyczyny?? Jak sie tam dobrac, zeby niczego nie popsuc?? Mial moze ktos juz taki problem?? I jak zdjąc te pokretla od regulacji nawiewów i temperatury?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 człowieku wszystko masz na forum napisane jak odpowietrzyc to masz w insrukcji obsługi ściągnij i przeczytaj... to nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.