Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] cos z ogrzewaniem

Gość przempu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

panowie mam taki problem, ze ogrzewanie mi w aucie "lapie" dopiero jako w 3/4 skali pokretla... :( Wczesniej niestety, ale do konca mi autko "grzeje"... Jak jede to wyraznie czuję chlodek z nawiewow. Jak sie stanie to jest lepiej, ale ogrzewanie dziala kiepsko do ok. 3/4 skali.

Czy ktos wie, co moze byc nie tak??

Czy wiecei jak zdejmuje sie pokretla od nawiewow z panelu??

pozdrowionka

przempu

zapowietrzony układ przy okazji wymień płyn to mały koszt i można zrobić samemu. w instrukcji obsługi masz co i jak łącznie z odpowietrzeniem :) Jak nie masz papierowej to poszukaj na forum. Może byc coś jeszcze z cięgnem od pokrętła ale jeżeli wcześniej tego nie rozbierałeś to wszystko powinno być OK

Witam,

ale układ nie jest zapowietrzony... przynajmniej tak mi sie wydaje.... a mniemam po tym, że mi sie nie gotował silnik nic w lecie... A jesli się myle, to jak to sprawdzic, czy układ jest zapowietrzony??

A jesli chodzi o ciegna, to gdzie szukac przyczyny?? Jak sie tam dobrac, zeby niczego nie popsuc?? Mial moze ktos juz taki problem??

I jak zdjąc te pokretla od regulacji nawiewów i temperatury??

pozdrawiam

człowieku wszystko masz na forum napisane jak odpowietrzyc to masz w insrukcji obsługi ściągnij i przeczytaj... to nie boli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...