ammaimon Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 moj 3d n14 2.0 GTI ma 1020kg w dowodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marecki_1966 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 5d z 1.6 DS z 92r to 945 kg w rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stu Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 nie wierzcie dowodom ludzie w urzedach maja mega burdel i nie maja pojecia co wwpisuja w dowody najlatwiej pojechac na wage na zlom i juz wiesz jak przyjechalem ze zlomem z garazu to wazyl 1450 kg po rozpakowaniu 1100kg y10 2.0d z 94 r wiec kombiak w dislu 1100 kg z dokaldnoscia do 3 kg aa i na pustym baku bez kierowccy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bali_82 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 stu: Co do złomu to ja także bym sceptycznie podchodził Kiedyś jeździłem tam nader często, jak likwidowałem starą kotłownię osiedlową. Samochód raz ważył 1100 a innym razem 940 kg W zależności kto obsługiwał wagę. I na pewno nie wchodziła tu różnica w paliwie bo kiedyś takie ważenie się odbywało w przeciągu 2 godzin, lecz przy innym "starszym wagowym" Mają często przeskalowane wagi - na swoją korzyść. Kiedyś po takim ważeniu zaproponowałem panu aby mnie zważył :diabel2: Tylko się zmieszał i powiedział, że: "nie da się". Jeszcze by wyszło, że ważę 40kg PS. Ja w dowodzie N14, 3 drzwiowym, GA14DE mam 1100kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 a ja podbiję w czwartek lub piątek na złomowisko koło mnie-poprzednio ważyłem tam już p11 kombi z lpg i wyszło tyle ile powinnobyć czyli 1460kg...teraz wydaje mi się że mam w n14 sedanie ok 1050kg,ale może być mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 a ja mam 1005 kg sunny 3 d ga 14 de tylko moj troche wiecej napewno wazy podejrzewam ze z 1100 kg by osiagnal dzieki dodatkowej szprycy lpg ;-) i takiego jednego pudla co sie magnat nazywa ;-) ogolnie jezdzi wolno ale glosno ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 byłem na dwóch skupach i na każdym auto ważyło ~1090-1100kg. Przyjmuję 1095kg. NISSAN SUNNY N14 GTI wersja z podgrzewanymi fotelami, wycieraczkami na lampach, szyberdachem, bez klimy, benzyna na dolnej kresce, wyjęte koło zapasowe i dywanik z bagażnika, bez kierowcy 1095kg pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 byłem na dwóch skupach i na każdym auto ważyło ~1090-1100kg N14 3D ga16 wywalone wnętrze itp. za to obciążony gazem 880kg :027: ktoś zszedł niżej :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 byłem na dwóch skupach i na każdym auto ważyło ~1090-1100kg. Przyjmuję 1095kg. NISSAN SUNNY N14 GTI wersja z podgrzewanymi fotelami, wycieraczkami na lampach, szyberdachem, bez klimy, benzyna na dolnej kresce, wyjęte koło zapasowe i dywanik z bagażnika, bez kierowcy 1095kg W moim GTi wyszło tyle samo na złomowiskowej wadzę więc można przyjąć tą wagę auta za pewnik. p.s. prawie bez paliwa, brak szyberdachu, brak wycieraczek na reflektorach, brak klimy, bez zapasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi