BaSsGrU Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Ludzie pomocy jak zrobic zeby dalo rade bardziej odsunąć fotel kierowcy bo sie nie mieszcze poprostu :zly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 szlifierka migomat i jechane ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzingis Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 No nie jak kupowałeś to wtedy sie sprawdza , taki chłop do takiego Mikrusia, będziesz miał problem, chyba że to co ELEKTRYK radzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 ja mam 190cm wzrostu i jakos w micrze sie miescilem nawet wydawalo mi sie ze mam wiecej miejsca niz w n14 kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSsGrU Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 ja mam tez 190 ale wolal bym miec wiecej miejsca bo nie jest to dlamnie komfortowe. :zly: MA KTOŚ POMYSŁ JAK ZROBIC ZEBY SIE BARDZIEJ ODSUNOŁ ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.