Gość piasek_1981 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 WITAM SZYSTKICH MAM N16 I PODCZAS JAZDY RĘCZNY MI NIE TRZYMA TZN. W MIEJSCU JEST OK ALE JADĄC POWINNO KOŁA BLOKOWAC . CZY TO JEST NORMALNE ?CO NALEZY Z TYM ZROBIC CZEKAM NA POMOC POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mind Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Nie wiem czy wszystkie tak mają - u mnie jest podobnie. Miałem w ogóle problemy z ręcznym - grzało się koło. Winna okazała się zapieczona linka do ręcznego więc i u siebie sprawdź. Zaciski tylne w N16 to też pomyłka, trzeba je czyścić i konserwować tłoczki co jakiś czas, bo też lubią się zapiekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pietia_pk Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Ja bym proponował zajechać na stanowisko pomiaru siły hamowania i zmierzyć jak jest siła hamowania na hamulcu ręcznym i czy mieści w normach i wtedy będziesz kombinował a jak chcesz pojedździć na ręcznym to ja bym proponował na początek troleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.