Gość Sound_Craft Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam! Mam juz wybite "gumy na mc personach na przednich kielichach"-mam juz luzy na nich. Zaczelo mi brac prawa oponke wiec chce zrobic zbieznosc zeby zimowki sie nie scieraly a z luzami na zawieszeniu zbieznosc marna:) Bylem w sklepie z czesciami do japoncow i lipa. Mowia mi ze nie robia zamiennikow tych gum itp, moga jedynie sciagnac z nissana a wtedy beda kosztowac mniej wiecej 200zł <szok> Co tu zrobic? Bardzo prosze o pomoc, moze da sie jednak kupic gdzies zamienniki:) Dzeki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSsGrU Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 http://www.tedgum.pl/pl/katalog/NISSAN/MIC...NA-L=P-KPL.html Sprawdz to ceny nieznam .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hooligan. Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Kontaktowałem się z nimi na maila jakiś miesiąc temu - mają tylko jakieś resztki tylnej zawiechy, chociaż sami nie wiedza dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sound_Craft Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Nic nie wiedza w tej firmie nic nie maja i nie wiedza kiedy moze byc:( nie wiem co moge zrobic, snieh juz pada, jest slisko a ja nie mohe zalozyc zimowek, bo mam rozbieznosc a moge ja zrobic tylko wtedy jak bede mial zawieche ok, a bez tycg gum nie da rady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oweedom Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 poszukaj na allegro, czesto ludzie mają całe micry na cześci, nawet jak nie maja wystawionej danej części- zwykle wystarczy zapytać i się okazuje, że takową posiadają... ja tak kupiłem osłony gumowe i poduszki do amorów na tył - z micry z przebiegiem 30.000 po wypadku..... za śmieszne pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam!Mowia mi ze nie robia zamiennikow tych gum bullshit... jesli chodzi Ci o te niby "lozyska amortyzatorow" czy jak je tam inaczej zwa "poduszki amortyzatorow" to ja kupilem zamienniki... tylko nie pamietam jakiej firmy... :/ bodajze Sachs'a... ale SA... ale pomimo tego ze zamienniki to para takich kompletow (to wkoncu kilka czesci... nie tylko gumka) kosztowala mnie ~250zl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mistrz_1 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ja tez miałem przejścia z tymi "poduszkami" Przez długi czas jeździłem z dość konkretnym luzem w nich, przez co podczas skrętów sprężyna z amorkiem przeskakiwała tworząc metaliczny dźwięk. Kilka razy smarowałem tą część z myślą że pomoże ale okazało się że w tej "poduszce" brakowało jednej małej części: Między dwoma ślizgowymi elementami powinna być taka mała, płaska część wyglądająca jak z tworzywa jakiegoś. Ktoś kiedyś jak składał moja Micrę zapomniał to włożyć. Dopiero jak kupiłem na allegro całą kolumnę i przełożyłem tą część, wszystko pracuje OK. Nie ma luzów i kolumna nie przeskakuje przy skrętach. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.