Gość matxxx Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 czy w ogole istnieje cos takiego jezeli tak to gdzie sie znajduje???/ nie działa mi ogrzewanie tylnej szyby ani lusterek sprawdzałem wszystkie bezpieczniki w srodku auta i sa ok czy pod maską jest gdzies jeszcze gniazdo bezpieczników????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordi Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 czy pod maską jest gdzies jeszcze gniazdo bezpieczników????? mniej wiecej kolo akumulatora jest skrzyneczka z bezpiecznikami, tam jeszcze sprawdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matxxx Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 okej dzieki namierzyłem teraz sprawdze przekazniki i powinienem wiedziec co jest nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordi Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 matxxx, a Ty chyba moja alme masz na avatarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaten Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 na forum jest gdzieś pokazane jak zrobić podgrzewanie lusterek bo chyba almy tego nie mają :/ a ogrzewanie tylnej szyby jak najbardziej też mi tego brakuje zwłaszcza teraz znalazłem coś takiego http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ewanie+lusterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.